Autisme zelftest

Autisme zelftest

Merk je dat je moeilijk contact kunt maken met anderen of moeite hebt met het begrijpen van lichaamstaal? Heb je veel moeite met veranderingen in je dagelijkse routine? Of heb jij andere klachten welke mogelijk met autisme te maken hebben? Met de Psylicht onlineautisme test kun je achterhalen of deze kenmerken te maken hebben met autisme. Het invullen van deze test is geheel anoniem en je ziet direct de uitslag na het afronden van de test.

/9

Autisme test

Korte test om te zien of er mogelijk sprake is van een autisme

Heb je moeite met sociale contacten?

Het leggen van contact, onderhouden van relaties, delen van gedachten en gevoelens, non-verbale communicatie.

 

Ben je gevoelig voor zintuiglijke prikkels, zoals aanraking, geluid, licht of smaak?

 

  Heb je het liefst dat de dingen op dezelfde of voorspelbare manier gaan?

   Heb je een interesse waar je boven gemiddeld veel tijd aan besteedt?

    

    Heb je deze klachten al je hele leven?

    Zolang je je kunt herinneren, of ben je het grootste deel van je leven zo geweest.

     

     Ik maak liever geen oogcontact

     Ik heb een goede coördinatie

     Ik ben me bewust van wat anderen denken en voelen

     Ben je liever alleen dan met anderen

     De test is succesvol ingevuld.

     Om het resultaat te ontvangen, je naam en e-mailadres invullen.

     De uitslag wordt direct gemaild.

     Disclaimer: Alhoewel de online autismetest test van Psylicht zorgvuldig is samengesteld, geeft de test aan of jouw klachten mogelijk verband houden met autisme. Dit is echter geen officiële diagnose en is bedoeld als hulpmiddel. Aan de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

     is sprake van autisme bij jouw kind – Doe onze Autisme zelftest

     Wil je graag meer begrijpen over het gedrag van jouw kind en onderzoeken of er mogelijk sprake is van autisme? Onze kinder- en jeugdpsychologie praktijk biedt nu een eenvoudige en snelle oplossing: de Autisme zelftest. Deze test geeft jou de mogelijkheid om op een gemakkelijke en directe manier een indicatie te krijgen van de symptomen die kunnen wijzen op autisme bij jouw kind.

     Ontdek of je kind mogelijk autisme heeft – Doe nu onze Autisme zelftest

     Als ouder begrijpen wij dat je je zorgen maakt over de ontwikkeling en het gedrag van je kind. Het kan soms moeilijk zijn om te bepalen of bepaalde gedragspatronen en sociale interacties typisch zijn voor de ontwikkeling of dat er sprake is van autisme. Onze Autisme zelftest biedt jou een laagdrempelige manier om meer duidelijkheid te krijgen.

     Deze zelftest is ontwikkeld door deskundige kinder- en jeugdpsychologen die beschikken over uitgebreide ervaring en wetenschappelijke kennis. De vragen in de test zijn zorgvuldig samengesteld en richten zich op de belangrijkste kenmerken van autisme. Door de test in te vullen, krijg je een eerste inzicht in de mogelijke aanwezigheid van autisme bij jouw kind.

     Ontdek het nu – Doe onze Autisme zelftest

     Onze Autisme zelftest is gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te vullen. Je kunt de test online invullen op een moment dat jou het beste uitkomt. Het kost slechts enkele minuten om de vragen te beantwoorden. Na het invullen ontvang je direct de resultaten op basis van de door jou gegeven antwoorden.

     Het is belangrijk om te benadrukken dat deze zelftest geen officiële diagnose is, maar het kan wel een waardevolle eerste stap zijn om te bepalen of verder onderzoek wenselijk is. Wij staan klaar om je verder te begeleiden en indien nodig aanvullend onderzoek uit te voeren.

     Doe nu onze Autisme zelftest en krijg meer inzicht in het gedrag van jouw kind

     Als jij je in de uitslag van de test herkent kun je je aanmelden bij Psylicht. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband met houden met autisme is het belangrijk om je klachten serieus te nemen. Er kan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.

     Onderzoek naar autisme

     Breinscan ADHD autisme

     Terug naar alle zelftesten