Onderzoek bij de Kinder psycholoog van NIEUW VENNEP Psylicht

De onderzoeken van Psylicht geven meer inzicht in de persoonlijkheid, intelligentie en uitdagingen van je kind. Zo kun je je kind beter ondersteunen.

Onze pakketten

Breinbooster

Een intelligentieonderzoek geeft waardevolle informatie over de vaardigheden van je kind, zoals het denkvermogen, geheugen, probleemoplossend vermogen en taalvaardigheid. Dit onderzoek biedt belangrijke informatie over de sterke punten van je kind en waar nog verbetering mogelijk is. Wij hebben veel ervaring in het uitvoeren van deze onderzoeken. In onze praktijk voelt je kind zich snel vertrouwd en kan hij of zij optimaal presteren.

Lees verder
Jouw unieke jij

Een persoonlijkheidsonderzoek is nuttig als je kind bijvoorbeeld problemen ervaart op school of in de omgang met anderen. We gebruiken diverse tests om helder te krijgen hoe je kind denkt en voelt en een verklaring te vinden voor bepaald gedrag. We nemen de tijd om zorgvuldig te luisteren naar alle betrokkenen, zodat een volledig beeld ontstaat van de persoonlijkheid van je kind. Onze expertise ligt in het interpreteren van de resultaten en het omzetten in bruikbare adviezen.

Aanmelden
Breinscan ADHD autisme

Een specialistisch onderzoek naar ADHD of autisme kan inzicht geven in de ontwikkeling van je kind en een verklaring bieden voor de uitdagingen die je kind dagelijks tegenkomt. Het kan jullie als ouders ook handvatten bieden hoe je het beste kan omgaan met het gedrag van je kind. Bij onze onderzoeken nemen we de tijd om zorgvuldig te luisteren naar alle betrokkenen, om zo een helder en compleet beeld te krijgen. We stellen zo nodig een officiële diagnose.

Download brochure

Nieuwsgierig naar onze onderzoeks pakketten?

Ontvang gratis een uitgebreid informatiepakket

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Informatiepakket keuze

Andere Vragen?

We zijn er om te helpen.