Onze psychologische behandelingen voor kinderen

Je vindt hier meer informatie over onze drie psychologische behandelingen voor kinderen: Moedige Mindset, Kalme Focus en Positieve Vibe. Laten we aan de slag gaan voor een positieve verandering!

Onze behandelingen

Moedige Mindset

Moedige Mindset is het pakket voor kinderen die last hebben van (faal)angst of onzekerheid. Je kind leert in korte tijd hoe angst ontstaat en wat je kan doen om minder bang te worden. Met ons werkboek Moedige Mindset gaan we aan de slag om de angst snel de baas te worden. De digitale thuiswerkmodule zorgt ervoor dat je kind ook thuis kan oefenen met nieuw gedrag, wat de behandeling nog effectiever maakt.

Download brochure
Kalme focus

Kalme Focus helpt kinderen die last hebben van onrust, boosheid of opstandig gedrag. Je kind leert met ons werkboek Kalme Focus wanneer het druk, boos of opstandig wordt en wat het kan doen om meer rust en overzicht te krijgen. De digitale thuiswerkmodule vergroot het effect van de behandeling doordat je kind ook thuis oefent om stress te herkennen en te verminderen.

Download brochure
Positieve vibe

Positieve Vibe helpt kinderen die last hebben van somberheid, negatieve gedachten of een depressief gevoel. Je kind leert wat oorzaken van somberheid zijn en hoe je een negatief gevoel zelf kan veranderen. In ons werkboek Positieve Vibe staan veel oefeningen om weer een positief gevoel te krijgen. Je kind oefent ook thuis met de digitale thuiswerkmodule voor nog sneller resultaat.

Download brochure

Meer weten over onze behandelingen?

Ontvang uitgebreide informatie over onze behandelingen en een Sneak Preview van onze werkboeken.

 

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Informatiepakket