Depressie zelftest

Depressie zelftest

Voel jij je al langer dan twee weken somber en heb je minder interesse of plezier om dingen te doen? Doe dan deze online depressie test om te achterhalen of je last hebt van een depressie. Deze depressie test geeft aan of er wellicht sprake is van een depressie. Invullen is geheel anoniem en je krijgt meteen de uitslag na het invullen van de test.

/7

Depressie test

Korte test om te zien of er mogelijk sprake is van een depressie

1 / 7

Ik geniet nog steeds van de dingen waar ik vroeger van genoot.

2 / 7

Ik kan lachen en de dingen van een vrolijke kant bekijken.

3 / 7

Ik voel me opgewekt

4 / 7

Ik voel me alsof alles moeizamer gaat.

5 / 7

Ik heb geen interesse meer in mijn uiterlijk.

6 / 7

Ik verheug me van tevoren al op dingen.

7 / 7

Ik kan van een goed boek genieten, of van een radio- of televisieprogramma.

De test is succesvol ingevuld.

Als je de uitslag wilt hebben, kun je hier je naam en e-mailadres invullen.

Je krijgt de uitslag direct gemaild.

Disclaimer: Hoewel de online zelftests van Psylicht zorgvuldig zijn samengesteld, geeft de test enkel een indicatie of jouw klachten mogelijk verband houden met een depressie. Dit is geen officiële diagnose, aan de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

Depressie zelftest

Wil je meer inzicht krijgen in de stemming van jouw kind en de mogelijkheid van een depressie onderzoeken? Doe de depressie zelftest. Onze kinder- en jeugdpsychologie praktijk biedt nu een snelle en handige oplossing: de depressie zelftest. Met deze test kun je gemakkelijk en direct een indicatie krijgen of jouw kind symptomen vertoont die wijzen op een depressie.

Kom erachter of jouw kind een depressie heeft – Doe nu onze depressie zelftest

Als ouder begrijpen wij dat je je zorgen maakt over de ontwikkeling en het gedrag van je kind. Het kan moeilijk zijn om te bepalen of de somberheidsproblemen die je kind ervaart normaal zijn, mogelijke verband houden met de puberteit, of dat er sprake is van een depressie. Met onze depressie zelftest bieden we een eenvoudige manier om meer duidelijkheid te krijgen.

Deskundige kinder- en jeugdpsychologen hebben deze zelftest ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en wetenschappelijke inzichten. De vragen in de test zijn zorgvuldig samengesteld en richten zich op de belangrijkste kenmerken van een depressie. Door de test in te vullen, krijg je een eerste indruk van de mogelijke aanwezigheid van depressie bij jouw kind.

Ontdek jouw stemming – Doe nu onze Depressie Zelftest

Depressieve gevoelens kunnen je leven aanzienlijk beïnvloeden en het is belangrijk om hier serieus mee om te gaan. Onze Depressie Zelftest is ontwikkeld door ervaren psychologen en is gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Door het invullen van deze test krijg je een eerste indruk van jouw stemming en of er sprake kan zijn van depressie.

Ontdek het nu – Doe onze Depressie Zelftest

Onze Depressie Zelftest is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt de test online invullen op een moment dat jou het beste uitkomt. Het kost slechts enkele minuten om de vragen te beantwoorden. Na het invullen ontvang je direct de resultaten op basis van jouw gegeven antwoorden.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze zelftest geen officiële diagnose vervangt, maar het kan wel een waardevolle eerste stap zijn om inzicht te krijgen in jouw stemming en mogelijke depressie. Wij staan klaar om je verder te begeleiden en eventueel aanvullend onderzoek uit te voeren.

krijg meer inzicht in het gedrag van jouw kind

Onze online depressie zelftest geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met een depressie. Let op: je mag nooit zelf een diagnose stellen.

Als jij je in de uitslag van de test herkent kun je je aanmelden bij Psylicht. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband met houden met een depressie is het belangrijk om je klachten serieus te nemen. Er kan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.

Behandeling van depressie

positieve vibe

Terug naar alle zelftesten