Zelftest angst

Zelftest angst

Merk je dat je vaak zenuwachtig bent of last hebt van een gespannen gevoel? Heb je last van hyperventileren of hartkloppingen? Of vermijd je bepaalde situaties of plekken? Doe dan deze online zelftest om te achterhalen of je last hebt van een angststoornis. Je antwoorden zijn anoniem en je ontvangt direct de uitslag na het afronden van de test.

/9

Angst stoornis test

Korte test voor een angststoornis

Vermijd je bepaalde situaties vanwege jouw angsten?

Belemmeren jouw angstige gevoelens jouw dagelijks functioneren?

Heb je het idee dat jouw angst(en) voortkomen uit een traumatische ervaring in het verleden?

  Vinden jij of je naasten jouw angsten overdreven of niet passen bij een bepaalde situatie?

  Heb je een angstig of paniekerig gevoel zonder dat je weet waar dit gevoel vandaan komt?

  Maak jij je zorgen? Bijvoorbeeld over wat anderen van jou vinden of in bepaalde situaties?

  Is jouw angst of paniek moeilijk onder controle te houden?

   Heb je ook lichamelijke klachten zoals kortademigheid, zweten, lichamelijke onrust, tintelingen of misselijkheid?

   Heb je andere psychische klachten zoals depressiviteit, hallucinaties of wanen of geheugenproblemen?

   De test is succesvol ingevuld.

   Om het resultaat te ontvangen, je naam en e-mailadres invullen.

   De uitslag wordt direct gemaild.

   Disclaimer: Hoewel de online zelftests van Psylicht zorgvuldig zijn samengesteld, geeft de test alleen een indicatie of jouw klachten verband houden met een angststoornis. Dit is geen officiële diagnose, aan de uitslag kunnen geen rechten worden ontleend.

   Krijg inzicht in jouw angstniveau – Doe onze Angststoornis Zelftest

   Wil je graag meer inzicht krijgen in het angstniveau van je kind en ontdekken of er mogelijk sprake is van een angststoornis? Onze psychologiepraktijk biedt nu een handige en snelle oplossing: de Angststoornis Zelftest. Met deze test kun je op een eenvoudige en directe manier een indicatie krijgen van de symptomen die kunnen wijzen op een angststoornis.

   Ontdek jouw angstniveau

   Het is normaal om af en toe angst te ervaren, maar als angstgevoelens je dagelijks leven beïnvloeden en beperken, is het belangrijk om dit serieus te nemen. Onze Angststoornis Zelftest is ontwikkeld door ervaren psychologen en is gebaseerd op wetenschappelijke kennis. Door het invullen van deze test krijg je een eerste indruk van het angstniveau van je kind en of er sprake kan zijn van een angststoornis.

   Ontdek het nu

   Onze Angststoornis Zelftest is gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Je kunt de test online invullen op een moment dat jou het beste uitkomt. Het kost slechts enkele minuten om de vragen te beantwoorden. Na het invullen ontvang je direct de resultaten op basis van jouw gegeven antwoorden.

   Het is belangrijk om te benadrukken dat deze zelftest geen officiële diagnose vervangt, maar het kan wel een waardevolle eerste stap zijn om inzicht te krijgen in jouw angstniveau. Wij staan klaar om je verder te begeleiden en eventueel aanvullend onderzoek uit te voeren indien nodig.

   Doe nu onze Angststoornis Zelftest en krijg meer inzicht in jouw angstniveau

   Onze online angststoornistest test geeft aan of jouw klachten mogelijk verband houden met een angststoornis. Let op: je mag nooit zelf een diagnose stellen.

   Als jij je in de uitslag van de test herkent kun je je aanmelden bij Psylicht. Ook als jouw klachten mogelijk geen verband houden met een angststoornis is het belangrijk om je klachten serieus te nemen. Er kan naar een andere oorzaak worden gezocht. Blijf in geen geval met je klachten rondlopen.

   Behandeling angst

   moedige mindset

   Terug naar alle zelftesten